Cos cumparaturi
             0722553543 (L-V: 10-17)

Instructiuni de intretinere si utilizare bijuterii

INSTRUCȚIUNI DE ÎNTREȚINERE ȘI UTILIZARE BIJUTERII

Calitatea produselor comercializate de Radi Net Concept SRL este certificata de catre producatorul/furnizorul international al acestora. Argintul este un metal care se oxidează, procesul fiind accelerat de contactul cu umezeala. Oxidarea argintului este un proces natural, nu este un defect, putand fi generat de mediul umed excesiv si de folosirea de substante chimice acide [diluanti, otet, detergenti, produse profesionale (vopsitorii,bucatarii,pielarie)]. Bijuteriile din argint 925 pot oxida (innegri) in contact cu umezeala sau caldura excesiva. Aceasta este o proprietate naturala a argintului si nu se considera un defect. Argintul trebuie păstrat uscat. Produsele cosmetice pot duce la diminuarea gradului de stralucire. Curăţaţi bijuteriile sau obiectele din argint simplu cu o cârpă moale. Bijuteriile din argint trebuie păstrate în casete şi/sau cutii compartimentate pentru a separa articolele în funcţie de materialele din care sunt confecţionate sau săculeţi din materiale textile foarte fine, netede care nu se scămoşează. Bijuteriile din argint nu se păstrează împreună cu bijuterii şi/sau obiecte din oţel, bronz, alamă, din aliaj comun sau placate. Produsele din ARGINT RODIAT sau ARGINT PLACAT sunt realizate cu tehnologii de ultima generatie si in totdeauna cu solutie din aliaj pur: rodiu, aur, platina. Totusi in timp si daca nu sunt intretinute corespunzator, stratul aplicat se duce.

Bijuteriile din argint personalizate, nu se vor purta si nu se vor păstra împreună cu bijuterii şi/sau obiecte din oţel, bronz, alamă, din aliaj comun sau placate. Pentru a va bucura mult timp de bijuteriile dvs din ARGINT, ARGINT RODIAT sau ARGINT PLACAT va rugam sa tineti cont de urmatoarele instructiuni:

  • Nu folositi bijuteriile atunci cand va dati cu crema, deodorant, parfum, va puneti o masca sau cand sunteti la cosmetica. Nu pulverizati parfum sau deodorant direct pe bijuterii pentru ca se pot decolora. Dupa ce ati pulverizat parfum, asteptati 10 minute. Nu expuneti bijuteriile la chimicale folosite in gospodarie. Este de evitat purtarea bijuteriilor, in special a inelelor, atunci cand faceti curatenie, spalati vase, etc., deoarece compusii chimici din produsele de curatat/spalat le pot afecta. Nu purtati bijuteriile nici la dus sau cand va spalati pe maini. Se pot acumula reziduuri de sapun si metalul capata in timp un aspect matuit.
  • Nu purtati bijuteriile nici la dus sau cand va spalati pe maini. Se pot acumula reziduuri de sapun si metalul capata in timp un aspect matuit.
  • Evitati contactul cu medii distructive precum: solvenţi, adezivi, acizi, săruri, produse cosmetice sau produse de curăţare cu acţiune distructivă, acid acetic, clor sau substanţe care conţin clor – inclusiv conţinut în apa curentă sau în apa de piscină, ape termale cu continut de substante chimice. Nu supuneţi bijuteriile la şocuri mecanice: izbituri, lovituri, etc. Nu purtati bijuteriile nici la dus sau cand va spalati pe maini. Se pot acumula reziduuri de sapun si metalul capata in timp un aspect matuit.
  • Nu purtati bijuteriile nici la dus sau cand va spalati pe maini. Se pot acumula reziduuri de sapun si metalul capata in timp un aspect matuit.

Va multumim pentru alegerea facuta