Cos cumparaturi
             0722553543 (L-V: 10-17)

Livrarea produselor

– Curier Rapid in toata tara
– Costul transportului este:
  • 19 lei, oriune in tara, daca valoarea comenzi este pana in 450 lei
  • GRATUIT*, oriune in tara, daca comanda este achitata cu cardul bancar, la plasare (valoare comenzii trebuie sa fie minim 199 lei)
  • GRATUIT*, oriune in tara, daca valoarea comenzii depaseste 450 lei si daca in cos nu sunt produse care sa contina deja un discount comercial

*pentru a beneficia de transport gratuit, trebuie bifat in mod expres acest lucru in pagina de finalizare comanda

Modalitati de livrare

  • Fluturasi.ro efectueaza livrarile produselor prin intermediul firmelor de curierat.
  • Dupa ce plasati comanda va vom suna, daca consideram necesar, pentru a stabili exact detaliile si adresa de livrare.
  • Dupa plasarea comenzii produsele vor fi expediate in 1-3 zile lucratoare. Informarea de livrare se efectueaza prin email sau SMS.
  • Cu anumite exceptii, alta perioada de livrare a produselor va fi specificata in mod clar in pagina de prezentare a produsului si in pagina de finalizare comanda.
  • Daca ati ales modalitatea de plata Ramburs, contravaloarea produselor o veti achita numerar, direct reprezentantului firmei de curierat.

Imediat dupa ce ati primit coletul, indiferent ca este prin intermediul firmei de Curierat Rapid sau a reprezentantului nostru, va rugam verificati integritatea produselor si disponibilitatea facturii fiscale. Daca sunt probleme, adica ati primit coletul deteriorat, pentru a remedia problema va rugam sa ne contactati de urgenta (maxim 48 ore de la primirea coletului).

Conditii Speciale
In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat, cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari fluturaşi va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

Momentan nu livram in afara tarii!

0