0722553543 (L-V: 10-17)

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII
Aceste conditii generale de utilizare sunt valabile pentru toate relatiile intre www.fluturasi.ro si utilizatorii sai.
Termenul “Site” reprezinta site-ul www.fluturasi.ro si administratorul sau.
Termenul “Utilizator” reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul www.fluturasi.ro.
Termenii “Regulament”, “Acord”, “Termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea conditiilor
Serviciile Site-ului sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu Termenii si conditiile si Politica de confidentialitate si securitate expuse. Folosirea Site-ului presupune acceptarea in totalitate a Termenilor si conditiilor si a Politicii de confidentialitate si securitate. Prin acceptarea Termenilor si conditiilor si a Politicii de confidentialitate si securitate, utilizatorul isi da acordul pentru a primi mesaje de informare si newslettere periodice la adresa/adresele de email folosite pentru comenzile facute pe www.fluturashi.ro. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si conditiile si a Politicii de confidentialitate si securitate pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.

ATENTIE! Comenzile onorate conform acestui Regulament acceptat de client in momentul lansarii comenzii, si refuzate de client din alte motive decat cele descrise aici, ne rezerva dreptul de a reclama prin mijloace online integritatea cumparatorului.

Descrierea serviciilor
www.fluturashi.ro este un Site de comenzi online, unde va puteti comanda materiale tipografice, obiecte personalizate sau servicii de design grafic realizate exclusiv cu informatile oferite de client.
Clientul poate cere realizarea unui BT (Bun de Tipar) înainte de începerea comenzii. Clientul poate refuza comanda dacă aceasta nu este în concordanţă cu BT-ul realizat. În cazul în care nu a fost solicitat un BT înainte de începerea comenzii clientul nu poate refuza comanda.

Dreptul de autor
Informatiile publicate pe www.fluturasi.ro apartin Site-ului. Aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al reprezentantului legal al societatii Radi Net Concept SRL, care administreaza Site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.

Daca se sesizeaza o eventuala incalcare a dreptului de autor pe www.fluturasi.ro, va rugam sa ne semnalati acest lucru la adresa de email : comenzi.fluturasi@gmail.com

Continut
• toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
• continutul oricarui e-mail trimis cumparatorilor de catre vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al vanzatorului, cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
• informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de vanzator intr-o anumita perioada;
• informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
• date referitoare la vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

CONDITII PRIVIND COMENZILE EFECTUATE
Prin inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
Notificarea primita de catre cumparator, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
Pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor si/sau serviciilor din comanda. Vanzatorul va anunta modificarea cantitatatii de bunuri si/sau servicii din comanda la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitie de catre cumparator atunci cand a efectuat comanda.
Comanda se considera incheiata intre vanzator si cumparator in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a comenzii.
Documentele si/sau informatiile puse la dispozitie de catre vanzator vor aparea public, pe pagina oficiala a site-ului.

POLITICA DE VANZARE ONLINE
Accesul in vederea efectuarii unei comenzii este permis oricarui client/cumparator.
Pentru motive justificate www.fluturasi.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/cumparatorului in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului/cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel www.fluturasi.ro. In oricare dintre aceste cazuri, clientul/cumparatorul se poate adresa departamentului de relatii cu clientii al www.fluturasi.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mai sus mentionate.
Comunicarea cu vanzatorul se poate realiza prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de bunuri si/sau servicii sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din site. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, www.fluturasi.ro isi rezerva dreptul de a cere clientilor/cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vederea protejarii informatiei din cadrul site-ului.
www.fluturasi.ro poate publica pe Site informatii despre bunuri si/sau servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care www.fluturasi.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
Toate tarifele aferente bunurilor si/sau serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si sunt finale.
In cazul platilor online vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai cumparatorul.
Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor si/sau a serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

CESIONAREA
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de cumparator pentru toate obligatiile stabilite.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA
Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a www.fluturasi.ro.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
Clientului/cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de www.fluturasi.ro, includerea oricarui continut in afara site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al www.fluturasi.ro asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al www.fluturasi.ro.
Orice continut la care clientul/cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre www.fluturasi.ro si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea www.fluturasi.ro cu referire la acel continut.
Clientul/cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile documentului.
In cazul in care www.fluturasi.ro confera clientului/cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care clientul/cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea www.fluturasi.ro pentru respectivul client/cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
Niciun continut transmis catre client sau cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea www.fluturasi.ro si/sau al angajatului/prepusului www.fluturasi.ro care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

COMANDA
Clientul/cumparatorul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea bunurilor si/sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un bun si/sau un serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui bun/serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici tiparirea comenzii.
Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.
Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului.
Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
– Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
– Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de www.fluturasi.ro, in cazul platii online;
– Datele furnizate de catre client/cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

Cumparatorul poate anula comanda efectuata,  fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
– In urma unei notificari prealabile adresate vanzatorului, exclusiv prin email la comenzi.fluturasi@gmail.com
– Prin anularea comenzii din contul de client

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Radu Adrian, suport@fluturasi.ro.

PERSONALIZAREA PRODUSELOR

Unele produse vandute pe fluturasi.ro se pot personaliza cu text, simbol/logo, poza, oferite de client in cadrul procesului de comanda.

Radi Net Concept SRL, detinatorul fluturasi.ro, NU RASPUNDE in niciun fel de:

  • continutul textului (diacritice, greseli de ortografie, componenta)
  • elementele grafice (simbol, logo, detinere responsabilitate)
  • continutul, calitatea si proprietatea pozelor

Incadrarea si pregatirea personalizarii ramane la latitudinea tehnicianului astfel incat sa fie folosit cat mai eficient suprafata care urmeaza a fi personalizata.

Fonturile folosite de noi la personalizarea produselor sunt testate astfel incat gravura sa fie placut vizibila.

Exceptie de la aceasta regula fac doar cererile expres facute in scris de catre client: precum folosirea unui anumit tip de font sau alte indicatii in mod expres facute, pentru modificarea detaliilor si continutului personalizarii dupa plasarea comenzii, aceste modificari vor fi notate in cadrul comenzii.

De ex., cerinta personalizarii cu un anumit font ales de client (in aceasta situatie trebuie trimis fontul), etc. In aceste situatii nu raspundem de rezultatul gravurii, din diferite motive, inclusiv de limitarile tehnologice.

Prin acceptarea prezentului “Termeni si conditii”, elementele grafice si text sunt considerate “Bun de Tipar” fara nicio asumare de responsabilitate din partea Radi Net Concept SRL. 

CONFIDENTIALITATE
Politica de confidentialitate si securitate

PUBLICITATE
Newsletterele www.fluturasi.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de www.fluturasi.ro. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
In momentul in care clientul isi creaza un cont pe site, are posibilitatea de a-si exprima acordul cu privire la primirea de newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre client, poate fi modificata in orice moment, prin contactarea www.fluturasi.ro in acest sens.
Renuntarea la primirea newslettere-lor de catre client sau cumparator se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere sau apeland numarul de telefon: 0265 778811

PRETUL PRODUSELOR – FACTURARE – PLATA
Preturile bunurilor si serviciilor afisate in cadrul site-ului www.fluturasi.ro sunt finale.

Produsele cu titlu aur .585 si argint .925 nu se vand la gram. Fiecare produs aflat la vanzare pe www.fluturasi.ro, se produce la comanda, iar pe langa pretul de referinta de pe bursa se adauga manopera si taxele aferente. De asemenea pretul produselor din aur .585 si argint .925 pot oscila in functie de pretul de referinta la bursa.
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.
Vanzatorul va transmite cumparatorului factura aferenta comenzii ce contine bunuri si/sau servicii vandute de www.fluturasi.ro, cu exceptia bunurilor si/sau serviciilor vandute de partenerii www.fluturasi.ro, precum şi pentru orice alte plati aferente comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in contul cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de cumparator in contul sau.
Pentru o corecta comunicare a facturii aferente comenzii, cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza, ori de cate ori este cazul, datele din contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont.
Prin aceasta modalitate de comunicare, cumparatorul, accesand contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de www.fluturasi.ro, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.
Prin trimiterea comenzii, cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre www.fluturasi.ro in contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in contul sau.
In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: suport@fluturasi.ro

LIVRAREA BUNURILOR
Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat door-to-door catre cumparator, livrare directa la sediul vanzatorului sau prin posta.

RETURUL BUNURILOR

Procedura de returnare

Daca nu sunteti multumiti de produselor cumparate din magazinul nostru online, puteti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului (conform OUG nr. 34/2014 – privind drepturile consumatorilor ), în condițiile în care produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Costul transportului returului bunurilor la cerere, conform legii este suportat de client.

* Excepție de aceasta regulă fac produsele personalizate , realizate după dorința și condițiile clientului – cadouri personalizate cu poză, text, dată, mesaj, produse gravate la comanda, astfel conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor art. 16, litera c) Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 următoarele:

c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar, asadar conform legii, bijuteriile gravate/realizate conform specificatiilor clientului si produsele personalizate cu poza sau text NU SE POT RETURNA

Dar daca produsele personalizate , realizate după dorința și condițiile clientului nu sunt conform descrierii (ex. un produs de argint – nu este din argint, sau un produs din bumbac – nu este din bumbac, etc), PRODUSELE SE POT RETURNA.

In conformitate cu prevederile legii mai sus mentionate, costul livrarii produsului neconform returnat catre noi va fi suportat de Vanzator.

  •  Ne trimiteti produsul pe care doriti sa il returnati prin curier, la adresa Str. Trandafirilor 1-3, Sighisoara, Jud. Mures, dupa completarea formularului de retur.
error: Continut protejat !!
0