Cos cumparaturi
             0722553543 (L-V: 10-17)

Fluturasi.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Fluturasi.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidentialitate si securitate. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.

RADI NET CONCEPT S.R.L., persoană juridică română, cu sediul în Sighisoara, Jud. Mures, str. Mihail Kogalniceanu nr.10, parter, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J26/673/2015, cod unic de înregistrare 34737903, detinatoare a Website-ului  fluturași.ro vă transmitem această Notă de informare pentru a vă explica modul în care prelucrăm și protejăm datele  cu caracter personal.

Vă transmitem această Notă de informare la începutul interacțiunii noastre prin intermediul Website-ului fluturași.ro.

  1. Politica de Cookie

1.1 Ce este un fişier cookie şi în ce scop este folosit?

Website-ul nostru utilizează tehnologia de tip cookie pentru a vă oferi un serviciu web mai bun și personalizat. Datele stocate de fișierele de tip cookie utilizate pe Website-ul nostru nu arată niciodată detalii personale în baza cărora să poată fi stabilită o identitate individuală.

Un fișier de tip cookie reprezintă un mic fișier text care este stocat și/sau citit de browserul dvs. web pe hard disk-ul dispozitivului dvs. final (de exemplu, computer, laptop sau smartphone) în funcție de site-urile web pe care le vizitați. De asemenea, fișierele de tip cookie fac interacțiunea dvs. cu site-urile web mai sigură și mai rapidă, deoarece acestea își pot aminti preferințele dvs. (de exemplu, autentificare, limbă), trimițând informațiile pe care le conțin înapoi la site-ul web originar (first-party cookie) sau către alt site web căruia le aparțin (third-party cookie), atunci când vizitați din nou site-ul web respectiv utilizând același dispozitiv final.

1.2 Cum puteţi controla fişierele de tip cookie

Vă puteți retrage consimțământul privind fișierele de tip cookie în orice moment. În acest scop, puteţi să blocaţi sau eliminaţi fişierele cookie fie prin intermediul setărilor browserului dvs. web sau prin utilizarea unor software-uri puse la dispoziţie de terți, sau urmând instrucţiunile specifice pentru categoriile de cookie din secţiunile următoare. In orice situaţie, pot apărea probleme legate de utilizarea anumitor părți ale site-ului web dacă dezactivaţi fişierele de tip cookie.

În cazul în care doriți să eliminați fișierele de tip cookie stocate pe dispozitivele dvs. și să configurați browserul dvs. web astfel încât să refuze fișiere de tip cookie, puteți să utilizați setările privind preferințele din browser-ul dvs. web. De  obicei, puteți găsi setările de navigare referitoare la fișiere de tip cookie în meniurile „Opțiuni”, „Instrumente” sau „Preferințe” din browserul web pe  care îl utilizați pentru a accesa Website-ul nostru. În funcție de browserele web existente, pot fi utilizate mijloace diverse pentru a dezactiva fișierele de tip cookie. Pentru a obține mai multe informații, vă rugăm să vizitați website-ul browserelor dvs.:

  • Setări cookie în Internet Explorer – Internet Explorer;
  • Setări cookie în Firefox – Firefox;
  • Setări cookie în Chrome – Chrome;
  • Setări cookie în Safari – Safari;
  • Setări cookie în Edge – Edge;
  • Setări cookie în Opera – Opera.

Pentru a afla mai multe despre fișierele de tip cookie, vă rugăm să vizitați www.allaboutcookies.org sau să vedeți www.youronlinechoices.eu, care conține informații suplimentare privind publicitatea comportamentală și viața privată online.

1.3 Fișierele de tip cookieutilizate pe Website-ul fluturași.ro

În baza funcției și scopului pentru care sunt utilizate fișierele de tip cookie, acestea sunt, de obicei, clasificate în următoarele categorii, pe care RADI NET CONCEPT S.R.L. le utilizează pe Website-ul sau:

  • Fișiere de tip cookie absolut necesarevă permit să navigați pe Website și să îi utilizați funcțiile de bază. De obicei, acestea sunt instalate doar ca răspuns la acțiunile efectuate de dvs. care echivalează cu o cerere de servicii. Aceste fișiere de tip cookie sunt indispensabile pentru utilizarea Website-urilor.
  • Fișiere de tip cookie privind funcționalitateasunt utilizate pentru a vă recunoaște atunci când reveniți pe Website-ul nostru și ne permit să vă oferim funcții îmbunătățite și mai personalizate, cum ar fi reamintirea preferințelor dvs.  Aceste fișiere de tip cookie colectează informații anonime și nu pot urmări navigările dvs. pe alte site-uri web. Perioada de expirare a acestor fișiere de tip cookie este de maximum 2 ani.
  • Fișiere de tip cookie analitice și privind performanțane permit să recunoaștem și să numărăm utilizatorii și să colectăm informații despre modul în care este utilizat Website-ul (de exemplu, paginile pe care un utilizator le deschide cel mai des și dacă utilizatorul primește mesaje de eroare de la anumite pagini). Aceasta ne ajută să îmbunătățim modul în care funcționează Website-ul nostru, de exemplu, asigurând că puteți găsi ușor ceea ce căutați. Perioada de expirare a acestor fișiere de tip cookie este de maximum 2 ani. În ceea ce priveşte third-party cookies, perioada de expirare poate să varieze şi în unele cazuri poate depăşi 2 ani. Pentru mai multe detalii cu privire la această categorie de cookies, consultaţi Secţiunea 4 de mai jos.
  • Fișiere de tip cookie privind marketing și identificarea publicului țintăînregistrează vizita dvs. pe Website-ul nostru, paginile pe care le-ați vizitat și link-urile pe care le-ați accesat. Vom utiliza aceste informații pentru a oferi reclame mai relevante pentru dvs. și interesele dvs. De asemenea, acestea sunt utilizate pentru a limita frecvența cu care puteți vedea o reclamă și pentru a ajuta la măsurarea eficienței campaniilor publicitare. De asemenea, putem împărtăși aceste informații cu terțe-părți (cum ar fi agenții de publicitate) în acest scop. Perioada de expirare a acestor fișiere de tip cookie este de maximum 2 ani. În ceea ce priveşte third-party cookies, perioada de expirare poate să varieze şi în unele cazuri poate depăşi 2 ani. Pentru mai multe detalii cu privire la această categorie de cookies, consultaţi Secţiunea 5 de mai jos.
  • Fișiere de tip cookie privind rețelele socialevă permit să împărtășiți pe site-ul web activitatea dvs. pe rețele sociale, cum ar fi Facebook și Twitter. Aceste fișiere de tip cookie nu sunt controlate de către noi. Pentru mai multe detalii cu privire la această categorie de cookies, consultaţi Secţiunea 6 de mai jos.
  • Alte tipuri de fișiere de tip cookiecare pot fi utilizate ulterior. Vă vom informa prin politicile noastre actualizate dacă sunt utilizate orice alte tipuri de cookies.

Vă rugăm să observați că RADI NET CONCEPT S.R.L. utilizează serviciile terțelor-părți pentru a obține informații cu privire la utilizarea de către dvs. a Website-ului nostru pentru a optimiza experiența dvs. de utilizator și pentru a vă prezenta publicitate în afara Website-ului nostru. Aceste terțe-părți (inclusiv, de exemplu, agenţii de publicitate și furnizorii de servicii externe, cum ar fi serviciile de analiză a traficului web) pot, de asemenea, utiliza fișiere de tip cookie, asupra cărora nu exercităm niciun control.

1.4 Fișiere de tip cookieutilizate în scopuri statistice și pentru monitorizarea traficului web

Google Analytics

Website-ul noastu utilizează Google Analytics, un serviciu pentru analiza web, furnizat de Google. Google Analytics utilizează fișiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit Website să analizeze modul în care utilizați respectivul Website. Informațiile generate de fișierele de tip cookie cu privire la utilizarea de către dvs. a Website-ului (inclusiv adresa dvs. IP)  vor fi transmise și stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE şi/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către dvs. a Website-ului, elaborând rapoarte cu privire la activitatea Website-ului pentru operatorii Website-ului și furnizând alte servicii referitoare la activitatea Website-ului și la utilizarea internetului. De asemenea, Google poate transfera aceste informații către terți în cazul în care are această obligaţie conform legii sau în cazul în care acești terți prelucrează informațiile în numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. IP cu alte date deținute de Google.

Puteți renunța la Google Analytics fără a afecta modul în care puteți vizita site-ul nostru web.

Informații detaliate cu privire la Google Analytics și protecția datelor cu caracter personal (inclusiv modul în care puteți controla informațiile trimise către Google) pot fi găsite la: https://policies.google.com/privacy/partners.

Pentru a împiedica monitorizarea prin acest tip de cookie, puteți instala un add-in pe browserul dvs. web (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

Alte fișiere de tip cookie analitice și privind performanța

În mod similar și în aceleași scopuri (analiză și monitorizarea traficului), Website-ul nostru utilizează fișiere de tip cookie plasate de  Chartbeat, Cxsense şi CrazyEgg pentru a colecta date privind interacțiunea dvs. cu site-ul web și comportamentul dvs. de navigare pe Website (inclusiv ID-ul fișierului de tip cookie, adresa IP și tipul de dispozitiv utilizat pentru a accesa Website-ul). Totuși, primim doar date agregate privind utilizatorii Website-ului, fără nicio posibilitate de a vă identifica.

Informații detaliate privind prelucrarea efectuată de (i) Chartbeat pot fi găsite la https://chartbeat.com/privacy/ (ii) Cxsense pot fi găsite la https://www.cxense.com/about-us/privacy-policy; (iii) CrazyEgg pot fi găsite la https://www.crazyegg.com/privacy.

1.5 Fișiere de tip cookieutilizate în scopuri de comercializare directă

Google Analytics

Pentru a primi anunțuri publicitare și conținut de marketing, personalizate în funcție de preferințele dvs., Website-ul nostru utilizează tehnologia DoubleClick for Publishers (DFP) şi Google Ad Exchange, furnizate de Google. Informațiile generate de fișierele de tip cookie cu privire la utilizarea de către dvs. a Website-ului (inclusiv adresa dvs. IP)  vor fi transmise și stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE şi/sau Statele Unite. De asemenea, Google poate transfera aceste informații către terți în cazul în care are această obligaţie conform legii sau în cazul în care acești terți prelucrează informațiile în numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. IP cu alte date deținute de Google.

Informații detaliate cu privire la Google Analytics și protecția datelor cu caracter personal (inclusiv modul în care puteți controla informațiile trimise către Google) pot fi găsite la: https://policies.google.com/privacy/partners.

1.6 Fișiere de tip cookie privind rețelele sociale

Pe unele dintre Website-ul nostru, terţe părţi care furnizează aplicaţii prin intermediul acestor  Website-uri pot plasa propriile lor fişiere de tip cookie în vederea monitorizării performanţei aplicaţiilor lor sau pentru a-şi personaliza aceste aplicaţii pentru dvs. De exemplu, atunci când distribuiţi un articol utilizând un buton de distribuire în reţelele de socializare (e.g., Facebook or Twitter) disponibil pe un Website, platforma reţelei de socializare asociată butonului respectiv va înregistra acest lucru. Pe unele Website-uri poate de asemenea să existe conţinut integrat („embedded”), de exemplu conţinut video al unor terţe părţi precum YouTube, şi, în acest caz, aceşti terţi pot să-şi plaseze la rândul lor propriile fişiere de tip cookie.

Asemenea fişiere de tip cookie nu pot fi accesate de RADI NET CONCEPT S.R.L..

  1. Politica de confidentialitate si de securitate a datelor cu caracter personal  

Prin crearea CONTULUI, fiecare MEMBRU sau CLIENT isi exprima acordul ca RADI NET CONCEPT S.R.L. sa colecteze si sa administreze datele cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea Legii nr. 677/2001. Astfel, conform cerinţelor pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, RADI NET CONCEPT S.R.L., prin intermediul siteului www.fluturași.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza MEMBRII sau CLIENTII despre ei insisi sau despre un membru al familiei sau o altă persoană.

Scopul colectării datelor este:

– pentru asigurarea accesului UTILIZATORULUI/ MEMBRULUI/ CLIENTULUI  la furnizarea serviciilor sau produselor prezentate pe site

– pentru reclama, marketing-ul (inclusiv marketingul direct) si publicitatea site-ului si a produselor si serviciilor sale (trimiterea newslettere-lor si alertelor prin mijloace electronice) constand in efectuarea de comunicari comerciale privind comercializarea produselor si serviciilor publicate pe site, prin orice mijloc de comunicare, mai putin apelarea automata care nu necesita interventia unui operator uman.

–  pentru confirmarea, expedierea, facturarea si plata comenzilor, incluzand procesarea comenzilor sau a cererilor utilizatorului, recuperarea debitelor, etc.

–  pentru creeare de produse noi, imbunatatire produse existente prin cererea si procesarea feedback-ului de la CLIENTI

– pentru a putea sugera produse care noi credem ca te-ar putea interesa

– pentru a putea sa te anuntam de diferite promotii sau produse noi (atunci cand ti-ai dat acordul), prin urmatoarele metode : email, telefon, SMS, posta, si/sau social media. Optiunea de dezabonare este disponibila in fiecare email / contul utilizatorului, sau poate fi comunicata pe orice cale unui operator angajat al RADI NET CONCEPT S.R.L. ce va face operatiunea manual.

– pentru servicii de comunicatii electronice intre RADI NET CONCEPT S.R.L. si CLIENT/ MEMBRU: rezolvarea problemelor de orice natura sau anularilor  referitoare la o comanda sau un contract,  la serviciile sau produsele achizitionate de catre CLIENT/ MEMBRU, solutionarea cererilor si a reclamatiilor, prevenirea/depistarea fraudelor, contactarea CLIENTULUI  la cererea sa voluntara sau stocarea si procesarea acelor informatii care ajuta RADI NET CONCEPT S.R.L. sa-si imbunatateasca relatia cu clientii necesara departamentului de Relatii cu Clientii.

CLIENTUL/ MEMBRUL este obligat să furnizeze unele date personale (nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de email) pentru gestionarea si expedierea comenzilor facute de catre acesta. Prelucrarea acestor date se face de catre angajatii societatii RADI NET CONCEPT S.R.L.  La aceste date au acces firmele de curierat Refuzul determină incapacitatea societatii RADI NET CONCEPT S.R.L. de a onora comenzile plasate. MEMBRUL/ CLIENTUL este raspunzator de pastrarea confidentialitatii datelor de acces ale contului si de utilizare a propriului cont, indiferent daca autentificarea se face sau nu cu voia sa.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către SITE şi sunt prelucrate si accesibile unui numar limitat de angajati ai RADI NET CONCEPT S.R.L.. La aceste date au acces firmele de curierat (Fan Courier), procesatorii de plati (Netopia)

Datele personale ale MEMBRILOR vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui SITE. Ne obligam sa nu facem publice, sa nu vindem sau sa facem schimb cu bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui SITE si sa nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Exprimarea „Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de RADI NET CONCEPT S.R.L.” sau alte exprimari echivalente care pot sa apara in comunicarea dintre SITE si dumneavoastra la un moment dat sunt egale cu „Abonarea la newsletter” pe care o puteti selecta facultativ oricand in navigarea pe site-ul www.fluturași.ro sau cand creati un cont nou. Bifand casuta din dreptul frazei va dati acordul sa primiti aceste informatii, iar lasandu-o libera, nebifata, nu va dati acordul.

Orice MEMBRU sau CLIENT are dreptul de a obtine de la RADI NET CONCEPT S.R.L., printr-o cerere scrisa, semnata si datata, sau printr-un email la adresa comenzi.fluturasi@gmail.com , in mod gratuit:

  1. a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;
  2. b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  3. c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
  4. d) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele oricarei operatiuni efectuate intr-un anumit context, conform lit. b) sau c) daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Prin citirea documentului ati luat la cunostinta , Conform Legii nr. 677/2001, faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege respectiv:

– dreptul la informare

– dreptul de acces la date si de intervenţie asupra datelor,

– dreptul să se opuna prelucrării datelor personale care il privesc şi să solicite ştergerea datelor (orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc)

– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate

– dreptul de retragere a consimtamantului

– dreptul de portabilitate a datelor

– dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

– dreptul de a depune o plangere la autoritatea nationala de protectie a datelor personale.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisa online, datată la adresa de email: comenzi.fluturasi@gmail.com cu un text explicit sau cu titlul „Dezabonare”, MEMBRUL/ CLIENTUL revocandu-si astfel acordul dat si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

Dreptul de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex. prelucrări efectuate de serviciile financiare, fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu.

Orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;

Datele personale nu vor fi transferate cu buna credinta în afara teritoriului Romaniei.

Dacă unele din datele personale sunt incorecte, MEMBRUL/ CLIENTUL trebuie sa informeze RADI NET CONCEPT S.R.L. cât mai curând posibil.

7.1 RADI NET CONCEPT S.R.L. poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul din care se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre RADI NET CONCEPT S.R.L. pentru a imbunatati serviciile oferite CLIENTILOR sau UTILIZATORILOR sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor MEMBRULUI/ CLIENTULUI contravine intereselor legale sau legitime sau produce pagube de orice natura de partea RADI NET CONCEPT S.R.L. si/sau al eventualilor terti cu care RADI NET CONCEPT S.R.L. are contracte de parteneriat in acel moment.

7.2. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, CLIENTUL sau MEMBRUL are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

7.3. In cazul in care este disponibila plata online si CLIENTUL opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, procesarea datelor de card bancar se face in mod exclusiv pe serverele procesatorului de carduri bancare cu care RADI NET CONCEPT S.R.L. a incheiat un contract .

7.4. RADI NET CONCEPT S.R.L. nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale CLIENTULUI.

7.5. Politica de confidentialitate si securitate RADI NET CONCEPT S.R.L. se refera doar la datele furnizate voluntar de catre CLIENT sau MEMBRU exclusiv pe SITE. RADI NET CONCEPT S.R.L. nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara SITE-ului.

7.6. RADI NET CONCEPT S.R.L. se obliga ca datele colectate ale CLIENTULUI/ MEMBRULUI sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale MEMBRULUI/ CLIENTULUI vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

7.7.  Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

7.8. Procesatorul de carduri bancare agreat de catre RADI NET CONCEPT S.R.L. are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare TRANZACTIE, in cazul in care aceasta exista.

7.9.  RADI NET CONCEPT S.R.L. garanteaza ca datele personale ale unui UTILIZATOR/ MEMBRU/ CLIENT, colectate prin intermediul formularului de contact vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

7.10. RADI NET CONCEPT S.R.L. ia toate masurile organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale, ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

  1. Datele sunt stocate electronic in fisiere care pot fi accesate numai de utilizatorii autorizati ai firmei, care la randul lor au acces la acestea prin intermediul unui nume de utilizator si o parola (parola se va modifica periodic). Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive, conturile de acces sunt suspendate.
  2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu. Pentru aceasta, operatorul va stabili tipurile de acces dupa functionalitate (introducere, prelucrare, salvare, etc.) si dupa actiunile aplicate asupra datelor cu caracter personal (cum ar fi: scriere, citire, etc) precum si procedurile privind aceste tipuri de acces.
  3. Platforma si serverul in care introduc clientii datele sunt securizate. Computerele se vor instala in incaperi care se pot incuia. Daca pe ecran apar date cu caracter personal asupra carora nu se actioneaza o perioada data, stabilita de operator, sesiunea de lucru se va inchide automat.
  4. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pentru aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare.

7.11. Site-ul foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor.

7.12.  Practici de trimitere emailuri:

– Toate adresele care primesc bounce sau undelivered la trimitere, sunt automat scoase din list de notificari

– Toate emailurile trimise contin instructiuni simple si clare de dezabonare

7.13. Pentru orice intrebari legat de aceasta politica de confidentialitate, va rugam se ne contactati prin email la comenzi.fluturasi@gmail.com

7.14. Verificam din cand in cand politica noastra si o putem actualiza din cand in cand. Orice modificari pe care le vom face, vor fi publicate pe website si cand va fi cazul, prin email.

7.15. Aceasta politica a fost actualizata in 24 Mai 2018