Cos cumparaturi
             0722553543 (L-V: 10-17)

Set bratari inima si inimioara pentru suflete pereche

Ce cadou să faci mamei tale?

Mama este unică, iar legatura dintre ea si copil este cea mai mare de pe lume. Indiferent de varsta, mama este prezenta feminina din viata ta, care te va sustine mereu. Nu trebuie sa asteptam o ocazie specială pentru a oferi un cadou mamei. Un set bratari inima si inimioara poate fi un cadou excelent.

Pentru a crea o legatura si mai puternica intre voi alege Set Bratari Inima si Inimioara Aur 14K cu snur-personalizare prin gravura. Graveaza initiala mamei tale pe inima si poart-o mereu cu tine. Daca prietena ta cea mai buna urmeaza sa devina mama, ofera-i cadou Bratara Inimioare Aur 14K cu snur. Asa isi va reaminti mereu ca sunt doua inimi care bat in trupul ei.

Bratarile personalizate pin gravura devin si mai unice daca sunt purtate in pereche. Demonstreaza-i sufletului tau perehe ca te gandesti mereu la el, indiferent de ocazie si ofera-i Bratara Inima Aur 14K cu snur-personalizata prin gravura. Graveaza pe o parte zodia ta, iar pe verso data nasterii si ofera-o cadou perechii tale, Ca sa il surprinzi si mai tare fa acelasi lucru cu data lui de nastere si poarta tu cea de a doua Bratara Inima Aur 14K cu snur-personalizata prin gravura.

Pe langa mama, a doua cea mai importanta persoana din viata ta este cu siguranta sora sau fratele tau. Daca tocmai a venit pe lume bebele lor, te ajutam sa ii surprinzi cu un cadou de „bun venit pe lume” de care nu vor uita niciodata. Bratara snur Inimioara Aur 14K-personalizata prin gravura e atata de fina incat e potrivita pentru mana celui mic. Graveaza initiala lui pe inima si asigura-te ca atunci cand creste mereu isi va aminti ca este de la tine. Set Bratari Inima si Inimioara Aur 14K  poate fi un accesoriu perfect pentru mami si bebe de asemenea.

Nu astepta o ocazie speciala pentru a-ti surprinde sufletul pereche. Alege cadouri personalizate de pe fluturasi.ro

Produse mentionate in acest articol

 • -17%
  150,00 lei 125,00 lei
  Livrare marți 9 martie - miercuri 10 martie
  Selecteaza optiuni
 • -21%
  284,00 lei 224,00 lei
  Livrare marți 9 martie - miercuri 10 martie
  Selecteaza optiuni
 • -23%
  129,00 lei 99,00 lei
  Livrare marți 9 martie - miercuri 10 martie
  Selecteaza optiuni
 • -23%
  129,00 lei 99,00 lei
  Livrare marți 9 martie - miercuri 10 martie
  Selecteaza optiuni