Cos cumparaturi
             0722553543 (L-V: 10-17)

Lantisor cu bara sau ce cadouri să faci de Crăciun?

Cadourile de Crăciun nu sunt doar despre Crăciun. Ele sunt despre bucuria de a oferi, despre sentimentul de bucurie din ochii celuri care primește un cadou. Dacă și tu te aflii printre cei care habar nu au ce cadouri să mai facă anul acesta de Crăciun, Fluturasi.ro este soluția. Avem o gamă variată de bijuterii personalizate sau accesorii personalizate care pot oferi un zâmbet. Alege un lantisor cu bara sau un colier cu medalion inima din argint.

Cu toții avem în viața noastra o doamnă, sau mai multe, căreia trebuie să îi oferim un cadou de Craciunul acesta. De ce să nu oferim o bijuterie personalizată care să arate persoanei căreia o oferim, cât de mult o iubim.

Site-ul Fluturasi.ro pune la dispoziția ta, prin doar câteva click-uri multe bijuterii și accesorii personalizate. O idee bună pentru o doamnă elegantă din viața ta, poate fi un lantisor cu bara de argint .925 placat cu aur. Pe aceasta poți grava câteva cuvinte de apreciere (ex. ”Te iubesc, mama”) sau poate o data reprezentativă. Dacă persoana căreia îi oferi acest lantisor cu bara de argint .925 placat cu aur este mama ta o poți surprinde într-un mod nemaiîntâlnit. Gravează pe bara placată cu aur, data ta ne naștere și așa te va purta mereu aproape de inima ei.

lantisor cu bara

Cadouri pentru toată familia?

Dacă vrei un cadou care să exprime și mai mult sentimetele față de ea, alege un colier cu medalion inimă din argint, personalizat prin gravură. Pe o parte a inimii poți grava o poză cu toată familia, iar pe verso câteva cuvinte cum ar fi ”Mereu aici pentru tine”. Sora ta nu poartă des bijuterii? Nici o problemă. Și pentru ea avem bijuteria personalizată perfectă. Brățara personalizată cu poză – Banut 19mm Ag placat cu Aur este atât de finuță încât îi va fi mai mare dragul să o poarte. 

Mai mult, dacă alegi să gravezi pe ea o imagine, un simbol sau un citat scurt care să o reprezinte, promitem că o vei da pe spate. Până și culoarea șnurului o poți alege, tocmai ca să i se potrivească perfect. Bunica nu e nici ea mai prejos, ba mai mult, cu toții o iubim enorm și vrem să ne poarte în suflet mereu. De ce să nu ne poarte și fizic mereu cu ea? Uite, o alegere bună ar putea fi brățara șnur Infinity Aur 14k-personalizată prin gravură, pe care să gravezi inițialele tuturor nepoților ei. Doamne, ce bucuroasă va fi.

Acum că am ales cadouri pentru doamnele din viața ta, sper că te-am convins că o bijuterie personalizată este alegerea perfecta. Ca să economisești timp, le poți alege toate de pe Fluturasi.ro

Sărbatori fericite cu cadouri unice !