Cos cumparaturi
             0722553543 (L-V: 10-17)
bricheta-gravata-personalizata-black-flourish

Cadouri personalizate pentru iubitul perfect

bratari personalizate cupluri

Nu este nevoie de o zi specială pentru a oferi cadouri personalizate persoanei iubite. Acuma însă suntem in perioada îndrăgostiților și urmează valentine s day.
Cadourile personalizate sunt poate cele mai apreciate, așadar la Fluturasi.ro găsești o gamă variata pentru toate tipologiile de bărbați.
Dacă iubitul tău este un romantic înnăscut, cu siguranța îl vei surprinde cu Set bratari personalizate cu poza din argint – Banut 22mm. Arată-i cât de mult îl apreciezi și alege sa gravezi o poza draga voia pe care sa o purtați împreuna. Ce dovada mai clară de dragoste are nevoie ?

Ai un bărbat elegant ? Cu siguranța se plânge mereu ca portofelul e prea mare sau prea plin. Deloc elegant, așa-i? Soluția pentru aceasta problema și totodata un cadoul frumos de ziua îndrăgostiților poate fi Clema pentru bani aurie, personalizata prin gravura. Motto ul lui preferat poți sa îl gravezi pe acest accesoriu personalizat.Toți fumătorii “aleargă” după brichete, mai ales ca sunt obiectul cel mai pierdut de un fumător 🙂 Dacă vrei să pregătești o surpriză memorabila iubitului tău, alege de pe Fluturasti.ro, Bricheta metalica gravata-Rainbow, tip Zippo. Culoare specială, gravură unică aleasă pe gustul lui, bricheta perfectă pentru un cadou pe care îl va tine minte mult timp.

bricheta-gravata-personalizata-black-flourish

Alege să nu mai pierzi timp căutând cadoul perfect prin magazine si alege cadouri personalizate. Navighează pe site ul nostru și in câteva minute alege cadoul perfect pentru iubitul perfect !