Cos cumparaturi
             0722553543 (L-V: 10-17)
colier-medalion-argint-inima-gravat

Cadouri de Ziua Indragostitilor – 5 idei de cadouri

Esti in pana de idei? Te ajutam noi!

Ziua îndragostiților bate la ușă. Deși știm că cele mai rapide idei de cadouri de ziua indragostitilor sunt ciocolata, florile sau o cină romantică, anul acesta vrem să îți surprinzi partenerul cu ma mult. De la bijuterii personalizate, până la accesorii personalizate, care să îi amintească mereu cât de mult îl/o iubești, găsești pe Fluturasi.ro o gamă variantă de cadouri unice și memorabile.
Dacă vrei ca persoana dragă să simtă cu adevărat dragostea pe care i-o porți, trebuie să vii cu mai mult decât un simplu ”Te iubesc”. Așadar, iată aici 5 idei de cadouri perfecte atât pentru l cât ți pentru ea.

Brățări cuplu personalizate, unul dintre cele mai iubite cadouri de Ziua Îndrăgostiților
Orice femeie iubește bijuteriile, iar personalizarea acestora le va face cu atât mai speciale. O dovadă mai mare, decât un set de brătri personalizate pe care să le purtați mereu cu voi, nu cred că există. Poza voastră preferată vă poate însoți mereu cu ajutorul acestui cadou. Zâmbetul de pe fața persoanei dragi, nu va lipsi.

colier-medalion-argint-inima-personalizat

Colier cu medalion inimă argint 925 personalizat prin gravură
Inima este simbolul dragostei, asta o știm cu toții. Cum ar fi însă daco pe inimă ai putea grava chipul persoanei iubite, o poza dragă, un simbol care să vă reprezinte sau un simplu ”Te iubesc”. La Fluturasi.ro se poate. Acestui colier ne place să îi spunem că este o inimă aproape de o inimă, pentru că este purtată aproape de ea. Pe spatele medalionului cum ar fi dacă ai grava inișialele voastre? Sau data la care v-ați cunoscut? Toate acestea sunt cadouri de ziua indragostitilor memorabile.

Clema pentru bani aurie, personalizata prin gravura
Este un accesoriu potrivit atât pentru el cât și pentru ea. Simplu, elegant, ușor de accesorizat și foarte personal.
Cum ? Îl facem noi prin gravură. Clema pentru bani aurie, personalizata prin gravura poate avea inscripționat motto-ul persoanei dragi, numele sau orice simbol.

clema-bani-gravata-aurie-1

Bricheta personalizata prin gravura-Black Flourish
Un text simplu de genul ”keep going”, ”Never give up” pot pune zâmbetul pe chipul persoanei dragi. Alege Bricheta personalizata prin gravura-Black Flourish pentru el sau Bricheta personalizata prin gravura-Red Flourish pentru ea. Prin eleganța și unicitatea lor, persomalizate cu un text aparte, pot fi un cadou excelent de ziua îndrăgostiților

Bratara Inima Aur 14K cu snur-personalizata prin gravura
Aurul prin eleganța ei, nu mai are nevoie de diamante sau pietre prețioase. Gravura însă, o face să devină unică. Bratara Inima Aur 14K cu snur-personalizata prin gravura cu data în care v-ați cunoscut sau inițialele voastre, este mai mult decât un cadou perfect pentru orice ocazie. Cu atât mai mult pentru o zi atât de specială ca 14 Februarie.

bratara inima aur 14k

Arată-i cât de mult o/îl iubești și alege cadouri unice, de pe Fluturasi.ro, care pun zâmbete largi pe chipuri iubite și care rămân veșnic în amintirea oricui prin unicitatea lor.

Alege de pe Fluturasi.ro cele mai frumoase cadouri de ziua indragostitilor!