Cos cumparaturi
             0722553543 (L-V: 10-17)

Cadou de ziua de nume pentru cei dragi

Puțini dintre noi celebrăm corect zilele de nume. Te-ai gândit însă că cei care poartă nume de sfinți se așteaptă ca tu să îți amintești. Să le urezi ”La mulți ani” și să le oferi un cadou de ziua de nume?

Cum ar fi ca în noul an să începi să îi surprinzi pe cei dragi cu mai mult decât o urare? Poate cu un cadou de ziua de nume personalizat simbolic. Un pandantiv personalizat din argint cu numele lor, poate fi o alegere pefrectă dacă ai în viața ta o Ionela. În 7 Ianuarie îi sărbătorim pe cei ce poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul.  Pentru că este o zi așa de importantă, oferă-le o bijuterie personalizată care să le pună un zămbet pe față.

pandantiv nume cu inimioara

Dacă cei ce poartă nume de sfinți nu sunt din categoria care poartă un pandantiv, poți alege de pe fluturasi.ro o brățară cu bănuț argint placat cu aur, personalizată prin gravură-22mm.

Soțul tău Ionel este omul care rămâne greu surprins? Îți promitem că reușești cu butoni argint gravați, personalizați. O clemă pentru bani aurie, personalizată prin gravură poate fi cadoul perfect. Pe fluturasi.ro găsești o gamă variată de bijuterii personalizabile.

Bijuteriile personalizate prin gravură, pe lângă faptul să sunt unice, sunt accesibile și garantează un zâmbet din partea celui care le primește. Ele sunt un cadou de ziua de nume perfect pentru cei dragi.

Haide să îi celebrăm cum se cuvine și pe cei ce poartă nume de sfinți. Haide să le arătăm că ne amintim mereu de numele lor și de ziua lor de nume.

butoni placati cu aur

Cele mai importante persoane din viața ta

Haide să le arătăm că ne amintim mereu de numele lor și de ziua lor de nume. Haide să îi surprindem cu cadouri simbolice, cu bijuterii personalizate de pe fluturasi.ro.

PS: dacă ai mulți oameni dragi pe care dorești să îi surprinzi, îți poți pune un memento pe caledarul telefonului ca să îți aminești de ei!😊