Cos cumparaturi
             0722553543 (L-V: 10-17)

Cadou personalizat pentru bărbați? De unde îl alegi?

Cadouri personalizate pentru bărbați?

Cu toții știm cât este de greu să oferi un cadou personalizat unui bărbat. De ce ? Pentru că oferta de pe piață în ceea ce privește cadourile personalizate destinate bărbaților este mult mai mică decât cea privind cadourile pentru femei.

În perioada prin care trecem, este totuși parcă mai simplu. Online-ul este locul în care găsești tot ce ai nevoie, iar cadourile personalizate sunt mereu cea mai bună alegere. Pentru asta suntem noi aici, Fluturași.ro, te ajutăm să alegi cadoul personalizat potrivit pentru bărbatul din viața ta! Indiferent că vorbim despre iubit, tata, frate, bunic sau cel mai bun prieten un  cadou personalizat este soluția.

Ce cadou personalizat să alegi?

Dacă bărbatul căruia trebuie să îi alegi un cadou personalizat tocmai a devenit tata, e simplu, poți alege să îi oferi o brățară gravată cu fața puiului lui. Dacă totuși ai vrea ceva mai simplist, dar select, poți grava pe o brățară din aur, data nașterii lui sau inițialele.

Prietenul tău cel mai bun are și el vici, ca noi toți? Nu te îngrijora, avem și pentru el cadoul perfect. Bricheta Black Fourish este un cadou personalizat elegant și dacă o gravezi cu un text amuzant sau un citat de genul ”keep smiling”, cu sigurață vei ajunge din nou la sufletului. Cu un cadou personalizat, îi poți demonstra cât de bine îl cunoști și cât de mult ții la el.

medalion-inima-argint-personalizat

Nepoții sunt lumina ochilor bunicilor lor. Unge-i pe suflet cu un cadou personalizat pe care să îl poarte mereu la ei, cum ar fi poza întregii familii, gravată pe o brățară delicată, ideală pentru mâna lui trecută prin viață. Fratele tău poate e iubitor de animale și prietenul lui cel mai bun e un cățel sau poate o pisică.

Genial, cadoul tău îl va face să lăcrimeze (de fericire, bineînțeles).

 

medalion personalizat caine

Alege lănțișor cu pandantiv din argint, personalizat cu chipul animalului lui de companie. Acest colier cu pandantiv din argint deosebit și unic, este gravat și decupat din placă de argint exact după conturul prietenului lui patruped.

Cauți cadouri personalizate elegante?

Dacă soțul sau iubitul tău este un bărbat elegant, avem și pentru el cadou personalizat perfect pentru acest Crăciun. Spre exemplu un ac pentru cravată personalizat prin gravură sau butoni de argint personalizați prin gravură.  Acestea vor avea un mesaj unic, cum ar fi data în care v-ați cunoscut sau chiar inițialele lui. Tare, nu? Ei, dacă nu e chiar genul cămașă cu butoni, cu siguranță are cărți de vizită pe care le poartă mereu într-un teanc deloc elegant. Aici intervi tu și îl surprinzi de Crăciun cu un suport de cărți de vizită personalizat. Gravează un mesaj care să îl facă să zâmbească sau chiar numele lui sau al firmei lui.

Ei, când pe Fluturasi.ro ai atât de multe variante, parcă nu mai e așa de greu să alegi un cadou unui bărbat, așa-i ?