Cos cumparaturi
             0722553543 (L-V: 10-17)

Bratari personalizate pentru cupluri, o surpriza pentru iubita?

2020 un an dificil?

Anul ce a trecut a fost unul dificil pentru toată lumea. Cuplurile au trecut printr-o încercare indiferent dacă au locuit în aceeași casă sau nu. Distanțarea socială ne-a provocat neplăceri, nefiind obișnuiți cu asta. Pentru situațiile în care simțim că nu îi comunicăm celui drag suficient despre sentimentele puternice pe care le avem față de el, noi, la Fluturasi.ro avem soluția. Alege un set de bratari personalizate sau un pandantiv cu cristal SWAROWSKI.

Ce cadou să îi faci iubitei tale?

Surprizele care transmit un mesaj de dragoste, aduc cu siguranță zâmbetul pe fața persoanei iubite. La următoarea întâlnire, arată-i cât de mult îl/o apreciezi! Pune-i la gât un Colier cu pandantiv inimă cu coroniță personalizat-argint.925 placat cu aur și cristal SWAROVSKI. Această bijuterie o poți personaliza, gravând pe spate un simplu ”Te iubesc”. Gestul tău va amplificat de acest mesaj.

Dimineața trezește-te înaintea ei, pregătește un mic dejun simplu! Alege un pahar și pe gura lui poziționează o Brățară bănuț argint gravat cu poză (16 mm). Alege să gravezi o poză dragă vouă si pe spatele bănuțului gravează un mesaj de genul: ”Viața mea e colorată alături de tine”. Bijuteriile personalizate sunt mereu unice, așadar alege să o gravezi cum dorești tu.

pandantiv cu cristal SWAROWSKI

Vrei să îi arăți cât de mult îl/o vrei alături de tine? Alege un set bratari personalizate cu poză din argint – Bănuț 22mm pe care să o purtați amândoi. Gravează cea mai faină poză de cuplu pe o parte a bănuțului, iar pe verso poți grava data aniversării voastre, motto-ul cuplului sau orice altă informație dorești.

Nu avem nevoie de o zi specială pentru a oferi un cadou. Însă avem nevoie de gesturi și detalii mici dar care rămân veșnic în amintirea noastră. Bijuteriile gravate sunt o declarație inedită care rămâne imobilizată în timp, iar jumătatea ta o va purta cu mândrie de fiecare dată.