Cos cumparaturi
             0722553543 (L-V: 10-17)

Brățară personalizată sau un colier personalizat?

Ce cadou inedit să faci?

Doamne cât de mult ne dorim cu toții să oferim cadouri unice pe care persoanele dragi să și le amintească mereu. Chiar dacă cunoști foarte bine o persoană, de cele mai multe ori este extrem de dificil să îi alegi un cadou.  Tablouri, cărți, haine, acestea sunt toate deja cadouri pe care le-ai epuizat în anii anteriori. Te sfătuim să alegi o brățară personalizată sau un colier personalizat.

Pentru asta ne-am născut noi, Fluturasi.ro! Venim în ajutorul tău cu idei de cadouri cu care vei suprinde persoane care le primește. Dă-ți frâu liber imaginației și creează cu ajutorul nostru, cadouri atât de personale încât să îi lași gură cască pe cei cărora le oferi.

colier personalizat caine

Cadouri pentru prieteni sau familie?

O mamă cu siguranță s-ar bucura să primească în dar o brățară personalizată sau un colier personalizat pe care să fie gravat chipul copiilor ei. Dacă mama ta iubește accesoriile, poți alege să îi oferi o brățară cu bănuț de argint pe care să gravezi o poză cu tine. Îți poți imagina bucuria de pe chipul ei ? 

Dacă însă nu este genul de persoană care să poarte bijuterii, nici o problemă, brățările by Fluturasi.ro, sunt atât de fine încât nici nu va simți că le poartă, doar când va vedea poza cu tine își va aminti că o poartă și va zâmbi, îți promitem!

Care este fraza sau cuvântul care vă leagă pe tine si pe prietenul(a) tău ? Sigur râdeți la cate un ”inside joke” pe care doar voi îl știți. Gândește-te cât s-ar amuza dacă ar primi o brățară personalizată sau un colier personalizat cu aceea glumă. Mai mult, surpriza ar fi dublă dacă ai avea și tu aceiași brățară sau același colier.

Lumina ochilor bunicilor sunt chiar nepoții lor, o brățară personalizată sau un colier personalizat gravat cu data nașterii lor sau cu urma piciorușelor lor mici, le-ar topi inima.

Fii creativ, oferă cadouri personalizate celor dragi din 3 motive:
  • Le demonstrezi cât de mult îi cunoști și cât de mult înseamnă ei pentru tine
  • Imaginea cea mai dragă lor o vor purta mereu cu ei pe brățara personalizată sau pe colierul personalizat
  • Economisești bani, dar oferi un cadou unic și personal

De multe ori nu un cadou scump sau extravagant e cel câștigător.  Lucrurile mărunte, dar alese cu suflet și semnificație sunt mai apreciate decât vacanțele sau ceasurile scumpe.

Cadourile care spun o poveste sunt cele mai inedite. O brățară personalizată sau un colier personalizat cu un mesaj de tipul – ”mereu aici pentru tine” sunt potrivite oricui. O brățară personalizată cu element de aur pe care îl personalizăm cu nume, data naștere sau simbol – un cadou unic.

Acum în prag de sărbători surprinde-i pe cei dragi cu cadouri unice care spun o poveste de dragoste sau apreciere.