Cos cumparaturi
             0722553543 (L-V: 10-17)

Bratari gravate cu poza

Bratari gravate cu poza un nou accesoriu elegant, este de nelipsit de pe mana nimanui.

bratari-gravate-poza

Tehnologia de gravare de care dispunem este de ultima generatie, prin impact cu varf din diamant. Grație acestui sistem sunt reproduse la o înaltă precizie chiar și cele mai mici detalii, gradații de tonalitate și cele mai mici caractere de text. 

In orice produs tehnicienii nostrii investesc timp si pricepere pentru a obtine gravura care te vei astepta, dar pentru a obtine o gravura de calitate va rugam sa tineti cont de urmatoarele specificatii ale pozei pentru produsul Bratari gravate cu poza:

  • Luminozitatea fotografie

Recomandam sa selectati poze unde fetele subiectilor sunt luminate in intregime, in poza de mai jos gasiti indicatiile:

  • Incadrarea fotografie

Recomandam sa selectati pentru bratari personalizate gravate cu poza, poze unde fetele persoanelor sunt cat mai apropiate si/sau nedecupate, in poza de mai jos gasiti indicatiile:

Daca pozele care doriti sa le gravati vor intrunii aceste conditii, mai departe este treaba noastra ca produsul sa fie exact ceea ce ti-ai dorit!

De asemenea acest produs poate fi un cadou memorabil pentru cineva drag dumneavoastra, fie ca-i oferi persoanei iubite o bratara cu poza voastra, fie ca va ganditi sa faceti nasilor un cadou cu o bratara gravata cu finul sau finuta, acest accesoriu este destinat oricui. Iar pentru a fi mai deosebit puteti oferi acest cadou intr-una din cutiutele personalizate cu placuta gravata cu textul care il doriti. Aceste cutiute le puteti comanda direct in pagina produselor Bratari gravate cu poza